FRIED TILAPIA WITH KUNYIT SAUCE…

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by  Placida 16 years, 8 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #50603


    Placida
    Participant

    Inda ko sana kun dai mag-iriwal sa tulak taan mga ingredients kasabay kan natok…

    Pero pwedeng pag-iksperimentuhan.

  • #50581


    Amy
    Participant

    aram ko ang recipeng ito….pwedengkaganan ki (gata)para maslalong masiram…try po nindo…

  • #50541


    GANYMEDE
    Participant

    manay gm!!!!
    fried mo muna so tilapia….hango
    them igisa mo na so mga ingredients para sa sauce ung nasa taas na pigpost ko, dont forget the onions and garlic chopped finely, gabos na ingredients dyan pino pakatadtad dai pwede na darakula ta pangit outcome……make it a little malapot para mas okey……then season to taste na….
    after maluto ang sauce ikaag mo sa ibabaw kang tilapia o pwede man separate mo na lang so sauce….
    NOTE: maanghang ini kaya ingats sa kids….

  • #50523


    GM
    Participant

    Manay Mayettte and lola Felice, anong gigibuhon tabi sa mga ingredients na ini…. dutdutano lulutuan kan pritong tilapia…like in fish adobo?

  • #50327


    Placida
    Participant

    Mayette, salamat sa pag-post mo kaini. Nangaturog na baga ako ki tultol…

  • #50172


    GANYMEDE
    Participant

    NAPAG UTUSAN MAN SANA AKO NA IPOST INI…..
    MANAY RECS LOLA FELICE,huni na tabi so ingredients kang kunyit sauce…..if may additional info ka lola dgdi paki add na lang tabi….
    KUNYIT SAUCE….
    u need
    tumeric powder (pwede na dai kaini pero mas okey if igwa ta kung curry powder lang iba ang lasa nya, mga duwang kudot din
    lang siguro)

    grated ginger ( as in pinong pino paka iraid nya para mas okey ang texture nya at mas okey kaonon kung pino pakagrate)
    curry powder ( siguro mga duwang kudot lang ta dai pwede na umibabaw ang namit kang curry powder)
    soy sauce (diit din lang half TBS. or 1 tsp)
    and lemongrass. …( tanglad na pigchop ki pinong pino din so lawas tabi ini so baga yellowish ki diit bako tabi so ugat ha)
    ako kaya pag nagluluto di ako masyado gamit ki mga measuring utensils kumbaga simit simit lang sa mga ingredients then pag okey na ang lasa un na…….
    Manay LOLA rescue tabi if may nalingawan ako……

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.