GINATAANG INASAL NA TILAPIA NA MAY KALUNGGAY

This topic contains 24 replies, has 14 voices, and was last updated by  lil’boyblu 17 years, 2 months ago.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • #22046


    pinay
    Participant

    lang siraaaaam man kaiyan manay rose, liluto ko man yan igdi…….

    seek first the kingdom of GOD and His righteousness
    and everything will come to you…….alleluia!!!!

  • #22019


    Anonymous

    Baba-Sarah!
    You are welcome, [iyan kung mauli ka sa Pinas] for sure I will be in Tabaco for Christmas and New Year. Sige na be’ pagharampangan ta ang Candingga buda Ginataan na Tilapia na may Kalunggay!:) pero ang specialty ko Ginataan na Hantak+Kalabas+Buyod[Hipon] na may Luya and Sili.
    Manay Rose

  • #22014


    2s2pdu
    Participant

    @manay rose pwede ako magparapara sa indo sa december..hehehehhe
    ang stepdad ko kaya taga duman may midbid ka duman na mga manjares?Jesus walks with me..coz the devilzz tryin to break me down…..jarhead 🙂

  • #22010


    Anonymous

    Hi guys!
    So ma-marapara sa harong ko sa Tabaco sa December expect two recipes na: Candingga and Ginataang Inasal na Tilapia na may kalunggay [hmm very yummy :). Pig print ko baya everytime na may recipe na ipost.
    Manay Rose

  • #22004


    Placida
    Participant

    Ay, malang siram! ;;)

    “Biology is the least of what makes someone a mother.” – Oprah Winfrey

  • #19824


    nonoyfrank
    Participant

    manoy ron..salamat tabi ta nakaabot palan jan ang recipe ko.sympre may sili cguro so luto nindo, bicolano baya..

    nagturoro so mga sipon nindo?..hehe

    slamat man po ta nkaabot jan ang sakuyang recipe..

    kmusta tabi sa gabos jan!!

  • #19762


    IGOPS
    Participant

    PWERTENG MARHAY SI KARAKANAN MI IGDI SA USA KAN SI SAIMONG FAMOSONG RECIPE. SALAMAT NA MARHAY

  • #19629


    nonoyfrank
    Participant

    pwerte tlaga yan dickoy..saro yan sa paborito kong lutoon pag dae ako hinuhugakan mag-asal ning sira.

    pero kulang palan ang ingredients ko..nalingawan ko so asin saka vetsin. tapos sa procedure paglinig ning sira..haleon man giraray tabi ang hasang..common sense..hehe

    if tilapia is not available, some varieties of tuna have the same delicious taste. pwede man ang turingan o malasugi o tangguige. tapos kung mayong kalunggay, pwede man ang pechay..same procedure of cooking..

    talap-talap!

  • #19586


    Anonymous

    malang seram man nikadi tabe.nag-riliwoy na lamang ako.

  • #19077


    nonoyfrank
    Participant

    Ang recipe na ini tama sa 3-5 tawong maurag magkakan (baka ngani kulang pa pagnaluto)

    mga sangkap:
    1 kl. tilapia (4-5 pcs. depende sa pakadakula)
    1 basong lipotok na gata ning niyog
    1 tasang ginito na kalunggay
    4 pcs. bawang – giniris
    2 pcs. sibulyas – giniris
    1 pc. med. laya – giniris (dae pag-ubakan hugasan lang ning maray)
    4 pcs. siling haralaba (pula saka green)

    procedure:
    maghanda na ning asalan na may maurag na baga. mas maurag kung sa bagol ang uring.
    linigan ang tilapia. haleon ang tulak saka ang sobrang parikpik, hugasan na mray saka asinan.
    asalon ning tama lang sa pagkaluto saka i-set aside muna.
    sa sarong kawali saralakon ang gabos na sangkap pwera kang tilapia, kalunggay saka sili.
    pakalakagaon ang gata saka bukagon ning maray para dae mag-kunol o magbirilog ang gata.
    kung luto na ang gata, ilaag ang tilapia saka pakalakagaon ning 3 mins, bago ilaag ang sili saka kalunggay.
    pakalakagaon pa ning 2 mins saka haonon.

    o ano pang hinahalat nindo? karakanan na ta maurag ang menu n iyan!
    mas masiram iyan pag may piniris na sili tapos nakakamot ka magkakan saka nakataas ang bitis mo sa tukawan.
    magtaid lang ning labakara na pamonas ning sipon.
    hala, karakan na kamo!

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)

You must be logged in to reply to this topic.