HOTW for manoy wilz from now til end of 2010…

This topic contains 50 replies, has 15 voices, and was last updated by  Wilz 9 years, 10 months ago.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 51 total)
  • Author
    Posts
  • #131980


    josette
    Participant

    musta n manoy wilz?musta ang bambangan mo…oni man tabi an sakong khaputan..
    ano su nadagdag s imong menu ngunyan n 2010?
    prang porsyento su income mo last year?
    cge manoy ska nman ako mhapot…cnsya n dre ako ndagos magbakasyon last dec kya dai ako nkbisita s bambangan..bayai ta mdyan n sna ako .. dai ko man nali2ngawan su tsokolate mo hehheehehheeeh

  • #131979


    Wilz
    Participant

    tubod ako duman sa diet recipe mo tabe manoy. ako ngani na-try ko ang one week na NO RICE and talagang epektib.kita agad ang [email protected] butchukoy:
    ini ang hapot ko:1. su lolo ko pag nagluluto, pirmi naglalaag ke asukar, (kaya gare kami diebetic sa pamilya), ano ang pwedeng i-substitute sa asukar na pwedeng pang luto and healthy?
    – ibang klase palan an lolo mo, hehehe, gari thai fud mga luto nya, halos gabos na panira igwang asukar. cgro mag shift ks sa honey kasu mahalon, pero gari matamis man giraray, su equal naman na asukar, gari synthetic mansana… bawasan nasana o kaya halion ang asukar sa pagluto, bale konting tios nasana sa matamis ta baad maghilang ka….
    2. igwa ka man na mga secret ingredient sa mga luto mo?
    Mayo akong secret, ang pina ka edge ko lang sa iba, balanse ako magluto, yan ang teknik ko…
    3. anong tip mo sa mga gustong pumasok sa negosyong pagluluto.
    – maging balanse sa paglalagay ng mga ingredients, wag i overpower at i underpower ta yan ang resulta san bakung masiram na pagkaun, dapat balanse gabos. example, pag nagaluto ako ng Sinigang na Hipon, dapat balanse ang asim at alat, pag higop mo ng sabaw mauuna ang lasa ng asim, tapos sasalubungin ng alat at papagitnaan ng umami, yan ang dapat..ika nga sa bikol su MASIRAMUNONONONNNNN…
    – sa resto na business: – dapat ika magibo san gabos na menu, dapat matibay ka magluto, di ka mag asa sa staff o cook mo, ta kung bigla yan mag harali, atleast kaya mo giraray mag kua ng staff, itrain sa sadiri mong standard at kayang kaya na mapadalagan ang negosyo giraray…
    salamat tabe.
    salamat man po – ma plisure..!!

  • #131977


    BAGZ
    Participant

    salamat po manoy wills…manoy kung punta ako dyan sa restaurant mo ,, pwede bang mag baon ng kanin, para patis nalang at mantika ang order ko dyan .. ..sundin ko rin ang payo mo na instead of softdrinks tubig nalang ang inumin ko ..im sure libre dyan ….

  • #131976


    Butchukoy
    Participant

    tubod ako duman sa diet recipe mo tabe manoy. ako ngani na-try ko ang one week na NO RICE and talagang epektib.kita agad ang resulta.ini ang hapot ko:1. su lolo ko pag nagluluto, pirmi naglalaag ke asukar, (kaya gare kami diebetic sa pamilya), ano ang pwedeng i-substitute sa asukar na pwedeng pang luto and healthy?2. igwa ka man na mga secret ingredient sa mga luto mo?3. anong tip mo sa mga gustong pumasok sa negosyong pagluluto.salamat tabe.

  • #131975


    Wilz
    Participant

    @ tambuk bigot
    MANOY WILSON SALAMAT PO ..NAPA SMILE AKO SA SAGOT MO TUNGKOL SA IYONG ULO … PARA SA AKIN ANG MGA KALBO AY NAG TATAGLAY NG KAKAIBANG SEX APPEAL …DAHIL ANG LINIS NITONG TINGNAN…
    -hahahahhaha
    NOY WILSON PAG PUPUNTA BA AKO DYAN RESTAURANT MO MAY DISCOUNT AKO ? KASI AKO GRABE KUNG KUMAIN … CGURO NAKAKAUBOS AKO NG HALOS HALF KILO NG RICE … KAHIT NA PATIS AT MANTIKA ANG IPANSAHUG KO SOLVE NA AKO … AT SAKA SA SOFTDRINKS NAKAKAUBOS AKO HALOS NG ISANG LITRO … WHEW!!!
    – 15% po, hahahahha, cge, kelan ba?PERO GUSTO KO PARING MAGING SEXY…PAANO KO MALALABANAN ANG PAGKAIN ? MINSAN PINAPAGALITAN AKO NG MAMA KO KASI DI RAW AKO NAGTIRA NG PAGKAIN SA MGA KAPATID KO … PAG KUMAKAIN NA KASI AKO .,NAKAKALIMUTAN KO ANG MAG DIET ITO ANG MAIISIP KO ” BAHALA NA TAWAGIN AKONG ALIWAS (MONSTER) BASTA SA PAGKAIN AKO NA INLAB” manoy willssss HELPPPPPPPPPP!!!!!!!!
    – sundin mo lang diet plan ko, cgrudo un, tsaka mind set lang pirmi,,, dipisil lang kalaban ang ” D spirit is willing, but d body is weak”, hehehe…

  • #131974


    Wilz
    Participant

    @ noy Gardo
    Naniniwala ka tabi sir na maski dai mag abroad igwang asensuhan sa Pilipinas?
    -iyo noy, 100%, basta manubod ka lang at ingwahun mo, kayang kaya. Yan man ang plano ko, patunayan na kayang umasenso kita dd sa Pinas, ta ayu man kaya offer samuya na mag migrate sa Canada, dai ko man piga asikaso ta subukan ko munayading small biznis ko, sana nga eto na ang maging way para maging wealthy man lamang, ta dakulon ang tabangan na partidaryos na pobre man….Nahiling ko tabi ang face book asin sa Friendster account can Top Meal.
    Paano ka tabi nagpoon sa restaurant business na Bicolano ang sini served na pag kaon? ano tabi ang Ups and Down?
    -pig taw ini san byenan ko samuyang mag agom, lugi na yadi. carinderia yadi dati, ang ngaran, TopMeal Lutong Lucban atbp, tapos pigsalidahan ko, ginibo kong topmeal foodhaus, tapos mga 2 years since 2004 wara man giraray, kaya nung 2007, nag start na ako mag kaag ning mga Bikol fuds, arug san Bikol express, buda Laing, etc. Didto na nag click, ibig pong sabhin, iba talga ang pagkaun tang mga Bikolano, may dating, at ikinukumpara pa nga tayo sa mga Kapampangan, yan daw ang karibal ng mga bikolano pagdating sa pagluto, pero dai ako mamuya, kitang mga Bikolano man giraray ang mga mas mauurag, yahoooo…!!!! proud bikolano….
    Ups and Down –
    Down = aw grabe, kung maluya ang boot at pasensya mo dai ka talga matagal sa arug sading negosyo ta mapagalun yadi, 24/7 ka naka monitor,. Dati literal na nag hihibi ako, ta dati kaya nag oopisina ako, nagbasol ako na nyta ta nag resign ako, tapos pigkua ko pa ang top meal. Mapagal talga, pag manage san resto, pag manage san mga stocks nd supplies, pag manage pa san mga staff, pag manage pa san mga liabilities buda mga lisenysa, permits,sanitation, dangan pag maintain san mga gamit, at pag handle mo pa sa mga customers, kaya ngani gayud ako nag kakaralbo na, hahahaha…!!! pero paid off naman
    Igwa ka na palan tabi ning branch sa Baguio Paano mo tabi napasok ang Baguio?
    -sa byenan ko eto, sinda tagsadiri, pigtabangan ko man maka start san arug saing bizniz, kumbaga testing na franchise, pero mayong fee, hehehe, just returning the favor.. Mga taga baguio kaya ang agom ko, arani sa SM Baguio, kasu medyo kuripot mga tawu duman, kaya medyo nahihirapan pa, pero i believe na makikilala din un, kasi matitikman na nila mga lutuing Bikol, sa ngunyan daw, igwa naman sindang mga parokyano, hale pa sa harayung mga lugar, paborito daw ang Bikol Xpress, buda Laing…Ang Traffic tabi baga sir kan tawo yaon sa Megamall, Mall of Asia, Araneta Asin Green Hills nuarin ka tabi mag kakaigwang branches sa mga nasabing lugar?
    – pag igwa ng funds, sa ngunyan kaya mayo pa, mahalon man kya mag established ng arug sading bizniz, cgro su magayunon, na pwesto abuton na ng 1M ang budget, lalo na sa mga pigsabi mong lugar, baad kulangon pa ang 1M ta sa pwesto pasana mahalon na ang renta, kayba pa su mga renovation etc…Kon may igwang tabi na willing mag invest, willing mo tabi na i pa franchise ang top meal?
    – willing po, basta pag urusipan na lang…Nuarin mo tabi gustong puunan ang franchising? igwa ka na tabing business plan manongod digdi?
    – about franchising, mayo pa ako mga idea, no read no write kaya ako sa mga arug sading topic, kaya maapot pa ako sa uncle kong atty,.
    biz plan – mag pa franchise o kaya maging ka partner ko su mga igwang mga pang funds, sakuya ideas and talent, name ng resto, sainda su funds = partnership…Pira tabi ang estimated Franchise Fee?
    di ko pa yan masyadong aram, pero medyo nasa 6 digit man po gayud, midbid na kaya ining top meal digdi sa metro manila, kulang lang sa funds, pero kung makaluwas ini, igwa man po cgurong laban, arug kan Mang Inasal. dipisilon po kaya mag start kung mayo masyadong funds….Pag bicolano tabi ang magkakan sa top meal 50% Discount? May bakante tabi maski taga hugas?
    -15 % sana po pag taga gobicol ta baad mag pa Canada na ako pag 50%, hahahaha… taga hugas, ngunyan panu sinda, pigtatabangan ko su mga kababayan natun na warang mga trabaho sa bikol, 6 staff ko, mga undergrad ng hi-skul, mga tambay, mga warang direksyon ang buhay, ngunyan igwa na, ogmahon sinda digdi, saro kaming pamilyang Bikolnon digdi…
    Pwede na tabi ang advance reservation sa FEB 14 8pm dinner bakasyon ko pano? Ay Igwa palan Low carb diet sa Top meal…
    -cge, txt ka lang po…Salamat tabi Sir.-mabalos man…

  • #131972


    BAGZ
    Participant

    MANOY WILSON SALAMAT PO  ..NAPA SMILE AKO SA SAGOT MO TUNGKOL SA IYONG ULO … PARA SA AKIN ANG MGA KALBO AY NAG TATAGLAY NG KAKAIBANG SEX APPEAL …DAHIL ANG LINIS NITONG TINGNAN…NOY WILSON PAG PUPUNTA BA AKO DYAN RESTAURANT MO MAY DISCOUNT AKO ? KASI AKO GRABE KUNG KUMAIN … CGURO NAKAKAUBOS AKO NG HALOS HALF KILO NG RICE … KAHIT NA PATIS AT MANTIKA ANG IPANSAHUG KO SOLVE NA AKO … AT SAKA SA SOFTDRINKS NAKAKAUBOS AKO HALOS NG ISANG LITRO … WHEW!!! PERO GUSTO KO PARING MAGING SEXY…PAANO KO MALALABANAN ANG PAGKAIN ? MINSAN  PINAPAGALITAN AKO NG  MAMA KO KASI DI RAW AKO NAGTIRA NG PAGKAIN SA MGA KAPATID KO … PAG KUMAKAIN NA KASI AKO .,NAKAKALIMUTAN KO ANG MAG DIET ITO ANG MAIISIP KO ” BAHALA NA TAWAGIN AKONG ALIWAS (MONSTER) BASTA SA PAGKAIN AKO NA INLAB” manoy willssss HELPPPPPPPPPP!!!!!!!!

  • #131971


    Gardo
    Participant

    Naniniwala ka tabi sir na maski dai mag abroad igwang asensuhan sa Pilipinas?Nahiling ko tabi ang face book asin sa Friendster account can Top Meal.Paano ka tabi nagpoon sa restaurant business na Bicolano ang sini served na pag kaon? ano tabi ang Ups and Down?Igwa ka na palan tabi ning branch sa Baguio Paano mo tabi napasok ang Baguio?Ang Traffic tabi baga sir kan tawo yaon sa Megamall, Mall of Asia, Araneta Asin Green Hills nuarin ka tabi mag kakaigwang branches sa mga nasabing lugar?Kon may igwang tabi na willing mag invest, willing mo tabi na i pa franchise ang top meal?Nuarin mo tabi gustong puunan ang franchising? igwa ka na tabing business plan manongod digdi?Pira tabi ang estimated Franchise Fee? Pag bicolano tabi ang magkakan sa top meal 50% Discount? May bakante tabi maski taga hugas?Pwede na tabi ang advance reservation sa FEB 14 8pm dinner bakasyon ko pano? Ay Igwa palan Low carb diet sa Top meal…Salamat tabi Sir.

  • #131969


    Wilz
    Participant

    hale ki manay journey:
    makihapot man tabi ako chef noi wilz,
    kun ika sarung pagkaon, ano sa mga luto mo ito at nata?
    su Bikol Express, savory,spicy and hot kaya ang buhay ko…hehehe
    salamat

  • #131968


    Wilz
    Participant

    gud am wilson …nag ka interes ako sa diet tips mo …sundin ko rin yon … subrang taba ko na ngayon 40 na waist line ko ,. di na ako halos makahakbang dahil ang bigat bigat ng katawan ko …. gusto kong sumayaw pero natutumba ako …magtatanong lang po :1. kung take nalang ako diet pills , mas madali ba ang pag payat?
    -depende po, kung magta -take nga po tayo ng diet pills, e kung puro take din po tau ng pagkaun lalo na su ayu lada, useless po. sa pag papaniwang, disiplina lang po talaga.
    2. bakit karamihan ng mga lalaki gusto nila ng seksing mga babae?
    – yan na po sguro ang nature ng lalake, para po kasing sa pagluluto yan, masarap kang magluto kasi balanse ang pagluto mo, masarap ang niluto mo kasi balanse ang pagkaluto, maganda ang babae kung balanse rin, sexy = balanse, pag fat, hindi na un balanse, over na sa taba, kaya nga po na kaming mga lalake,pagtatabihin mo sampung babae, malalaman kagad namin ung 1 maganda dyan, kasi un ang pinaka balanse sa lahat. example: balanse ang mukha nya, ung ilong,tugma sa face, ung mata, ung tenga, ung lips, ung cheek bones tapos may dimple pa, wheww, at ung height at lapad nya, buda maputi at makinis pa…..
    3. magkakagusto ka ba sa mga babaeng super taba na?
    – sa physical na hitsura nya HINDI, pero kung mabait at babaeng babae, OO..
    4, kalbo ka ba talaga mula bata ka pa .?
    hindi po, long hair pa nga ako nung college days, nag start na ako mag skin head nung 2007 pa, mana kaya ako sa lolo ko, nakakalbo sa harap ng ulo, mas visible ang pagka panot pag may nagaturubo, kaya alion ko nasana lugod gabos, hehehe…less maintinance pa, kasu kanuson na ako, okee lang… 🙂
    5. may plano ka bang patubuin yan ?
    – sana, kasu magastuson, ibakal ko nasanang gamit digdi sa topmeal, pambakal kaldero buda kawali, asin tayop, hehehe…salamat po …
    -ty din
    @ moderator, patanggal na lang po ung mga naulit na post, nag hahang kc PC ko, tapos nag dodouble post pala. tnx po…

  • #131967


    Anonymous

    makihapot man tabi akochef noi wilz,
    kun ika sarung pagkaon, ano sa mga luto moito at nata?
    salamat:)

  • #131966


    BAGZ
    Participant

    gud am wilson …nag ka interes ako sa diet tips mo …sundin ko rin yon … subrang taba ko na ngayon 40 na waist line ko ,. di na ako halos makahakbang dahil ang bigat bigat ng katawan ko …. gusto kong sumayaw pero natutumba ako …magtatanong lang po :1. kung take nalang ako diet pills , mas madali ba ang pag payat?2. bakit karamihan ng mga lalaki gusto nila ng seksing mga babae?3. magkakagusto ka ba sa mga babaeng super taba na?4, kalbo ka ba talaga mula bata ka pa .?5. may plano ka bang patubuin yan ?salamat po …

  • #131965


    Wilz
    Participant

    naka gulay ka na ki dahon na libas? idto bagang ma alsom alsom? kaya lang wara ako kaiyan na hiling sa Albay, dyan sana ako sa Rinconada naka tana ka iyan, and for the first time in my life kan Nov 22, masiram. Ano kaya ining li’bas mag click man dyan sa restoran mo?
    – Manoy Caloy, pasensya na po, dai ko po aram ang libas, siguro iba ang ngaran san sa Camalig.

    nag gagamit ka vetsin?

    -iyo po, nagagamit ako ning Vetsin, su tama sana.

    nabasa ko kaidto na feature article, na su pinag ponan kan ngaran na bicol expess, dyan sa paco train station… iguang Bicolanang nag titidna ki mga maharang na pag kaon, nag click, kaya inapod nyang bicol express? uyonka daw kaini? ta para sakuya, an bicol express, kaidto pang panahon sikat na iyan sa ka bicolan.

    – posible po yan manoy, agree po ako, dangan sabi ninda, na inherit ta daw yan sa mga indonesian traders, yan kaya ang paborito nindang mga pagkaun, ang mga mahaharang. Dati kaya ang Bicol express, pure na gulay na lada, tapos nung naghahaloy na, nag evolve na su pag kaag ng karne, sa ngunyan, bako na maray maharang ang Bicol express para makakaon man su ibang bako sanay sa lada lalo na digdi sa Manila…

    maray daw an anit kan baka na sisulo baga, tapos pig bangot sa gulay?

    – ay pwertihun yan manoy, dati pirmi yan ang panira namun, piga luto kan lola ko, kikiriris ning saraditon, bangot sa langkang putot na pino ang kiris tapos kaagan pa ki malunggay, tapos ladaan pa, pwerte na naman ang karamutan…

    (salamat palan sa round one na simbag mo.)

    on a business note: why dont you make a proposal digdi sa gobicol…. GOBICOL RESTAURANT…. hahahaha, why not? tapos ba-ad may interesadong mag invest…… make a separate thread (pakatapos mo kaining LADA seat mo) where you will present your proposals. I am sure, kadakol ma invest, from 5K up… segi daw tabi. Ba-ad yumaman lamang!

    -pwede man 🙂

  • #131964


    Wilz
    Participant

    naka gulay ka na ki dahon na libas? idto bagang ma alsom alsom? kaya lang wara ako kaiyan na hiling sa Albay, dyan sana ako sa Rinconada naka tana ka iyan, and for the first time in my life kan Nov 22, masiram. Ano kaya ining li’bas mag click man dyan sa restoran mo?
    – Manoy Caloy, pasensya na po, dai ko po aram ang libas, siguro iba ang ngaran san sa Camalig.

    nag gagamit ka vetsin?

    -iyo po, nagagamit ako ning Vetsin, su tama sana.

    nabasa ko kaidto na feature article, na su pinag ponan kan ngaran na bicol expess, dyan sa paco train station… iguang Bicolanang nag titidna ki mga maharang na pag kaon, nag click, kaya inapod nyang bicol express? uyonka daw kaini? ta para sakuya, an bicol express, kaidto pang panahon sikat na iyan sa ka bicolan.

    – posible po yan manoy, agree po ako, dangan sabi ninda, na inherit ta daw yan sa mga indonesian traders, yan kaya ang paborito nindang mga pagkaun, ang mga mahaharang. Dati kaya ang Bicol express, pure na gulay na lada, tapos nung naghahaloy na, nag evolve na su pag kaag ng karne, sa ngunyan, bako na maray maharang ang Bicol express para makakaon man su ibang bako sanay sa lada lalo na digdi sa Manila…

    maray daw an anit kan baka na sisulo baga, tapos pig bangot sa gulay?

    – ay pwertihun yan manoy, dati pirmi yan ang panira namun, piga luto kan lola ko, kikiriris ning saraditon, bangot sa langkang putot na pino ang kiris tapos kaagan pa ki malunggay, tapos ladaan pa, pwerte na naman ang karamutan…

    (salamat palan sa round one na simbag mo.)

    on a business note: why dont you make a proposal digdi sa gobicol…. GOBICOL RESTAURANT…. hahahaha, why not? tapos ba-ad may interesadong mag invest…… make a separate thread (pakatapos mo kaining LADA seat mo) where you will present your proposals. I am sure, kadakol ma invest, from 5K up… segi daw tabi. Ba-ad yumaman lamang!

    -pwede man 🙂

  • #131963


    Wilz
    Participant

    naka gulay ka na ki dahon na libas? idto bagang ma alsom alsom? kaya lang wara ako kaiyan na hiling sa Albay, dyan sana ako sa Rinconada naka tana ka iyan, and for the first time in my life kan Nov 22, masiram. Ano kaya ining li’bas mag click man dyan sa restoran mo?
    – Manoy Caloy, pasensya na po, dai ko po aram ang libas, siguro iba ang ngaran san sa Camalig.

    nag gagamit ka vetsin?

    -iyo po, nagagamit ako ning Vetsin, su tama sana.

    nabasa ko kaidto na feature article, na su pinag ponan kan ngaran na bicol expess, dyan sa paco train station… iguang Bicolanang nag titidna ki mga maharang na pag kaon, nag click, kaya inapod nyang bicol express? uyonka daw kaini? ta para sakuya, an bicol express, kaidto pang panahon sikat na iyan sa ka bicolan.

    – posible po yan manoy, agree po ako, dangan sabi ninda, na inherit ta daw yan sa mga indonesian traders, yan kaya ang paborito nindang mga pagkaun, ang mga mahaharang. Dati kaya ang Bicol express, pure na gulay na lada, tapos nung naghahaloy na, nag evolve na su pag kaag ng karne, sa ngunyan, bako na maray maharang ang Bicol express para makakaon man su ibang bako sanay sa lada lalo na digdi sa Manila…

    maray daw an anit kan baka na sisulo baga, tapos pig bangot sa gulay?

    – ay pwertihun yan manoy, dati pirmi yan ang panira namun, piga luto kan lola ko, kikiriris ning saraditon, bangot sa langkang putot na pino ang kiris tapos kaagan pa ki malunggay, tapos ladaan pa, pwerte na naman ang karamutan…

    (salamat palan sa round one na simbag mo.)

    on a business note: why dont you make a proposal digdi sa gobicol…. GOBICOL RESTAURANT…. hahahaha, why not? tapos ba-ad may interesadong mag invest…… make a separate thread (pakatapos mo kaining LADA seat mo) where you will present your proposals. I am sure, kadakol ma invest, from 5K up… segi daw tabi. Ba-ad yumaman lamang!

    -pwede man 🙂

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 51 total)

You must be logged in to reply to this topic.