Kaluko

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  Sir Cobe 10 years, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #135272


    Sir Cobe
    Participant

    Ako po nakakan na kayanIyan po si darakula na Ube0) paka ubaki babangaun ang dakulang ube1)Sa tahaw kang pig kabanga na Ube,pig lalabutan dara dakula kinakagan ning kinudkud na alanganing lukadon (garo conserva, o pakaskas).2)Paka labut o kaskas sa tahaw ipapalaman sa irarum si nyog na pig kudkud (garo conserva) na may asukar o gataso minahamis tapos tatakupan kang ube3) So ang renderkwenta garo si Ube may palaman sa irarum kang tahaw-Garo burgerIyan po haloy ng ” dessert” sa mga apwerang lugar-masiram garo “Donut”So napaghurup hrup ko na ang burger bago pa nabisto tan kakanun sa kung sain na food chain o restawranthaloy ng ugwa ang mga Bicolnon-tibaad ngani kita pa ang naka inot kayan sa Quinaban maka gibo.Notificacion :Hinahapot ko lang ta baka kaya ugwa pa kamong estilo na masiram pag kaluto kang Kaluko makaarog man kayan….Burger! Burger ! Burger!Marasa pa mga Noy, Ne..maka murumundo lang pag isipon(Bicolano?)….ay ta nalilingawan sadiri tang ” Kaluko’ ”

  • #134745


    Sir Cobe
    Participant

    Mga tugang kumusta po,Siisay na po igdi ang nakakan ning Kaluko?Siisay po saindo ang tatao mag luto ning Kaluko?Paki detalye man po recipeSalamatSir Cobeb

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.