This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Dodoy 17 years, 8 months ago.
-
AuthorPosts
-
January 28, 2006 at 2:49 PM #27104
@ chef Dickoy…..Salamat po sa mga recipe mo. Nagugutom na ako. Gusto ko ng umuli sa Bicol para magkakan ako nin luto ng Bicolano. Igwa ka bang recipe sa “Pinangat”? Na mi-miss kong grabe ang pinangat. Gusto kong magluto pero dae ako tatao mag luto ning pinangat. Kung mayo nin natong, ano ang replacement? O sige…..mabalos po.Oragon ako–bicolano ako!
-
November 23, 2005 at 10:11 AM #22600
Anonymousmanay hazel
ay,sus..paghona ko lamang kung ano na…ok man na lemon na lang instead of kalamansi…su gata,puede na man su nasa lata..hapi eating!!!!!!!COME AS YOU ARE…AS YOU WERE….. -
November 23, 2005 at 4:39 AM #22589
my dear chef dickoy!kasiram gayud saning kilawin na tuna.Ang problema ko po chef ay ganito……..ay ano ba yan parang naging drama ang dating.Maraming tuna dito sa japan kaya lang wara man ako fresh gata,pwede na rin ba ang coco milk canned?tapos wara man tabi didi kalamansi kaya lemons na lang pwede rin ba?at ang suka ko lang d2 ay datu puti lang heheheh!pls.advice me chef dickoy.Happiness depends on what is happening,but Joy depends on Christ!
-
October 19, 2005 at 10:29 AM #18666
Anonymouskilawin(tanigue/tuna)
ingredientes:
1/2 kilo (fresh/labas)tanigue o tuna-sliced into cubes-chilled -30 mins
1 cup kalamasi juice(pure)
1/4 cup sukang niog( su natural tabi ta daing data man kun masyado acidic)
5 siling halaba-sliced(julliene)
1 tsp ginger-chopped into small pcs.
1 bell pepper(sliced lengthwise)
1/4 cup kakang gata(pure coconut milk
1 tbsp pamintang durog(bako tabi ini su naka tsongki)
2 sibulyas-chopped
1 head of garlic(chopped)
1 tbsp salt
procedure:saralakon tabi su mga nasambit na rekados dangan su chilled na sira,ibuhos su kalamansi .palbagon sa kalamansi nin 5 mins,dangan ihalo su gata.another 5 mins,saka ihalo su suka.ihalo para magsaralak.maghalat nin 3 mins bago mag -KARAONAN PORTION.(DAE TABE PAGLINGAWAN SU PABORITONG AGUA DE PATARANTA) -
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.