NATONG

This topic contains 27 replies, has 13 voices, and was last updated by  Matador 17 years, 3 months ago.

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • Author
    Posts
  • #18765


    pinay
    Participant

    hello sarah,
    apodan mo ako sa 3127465165 o 7738959958 ta sabihon ko saimo an address ko baka kaya lusubon kita kan mga ukay dyok lang he!he!he!

  • #18751


    Bugs
    Participant

    cover-up lang yan ni dickoy ang pagiging chef…
    ano tolhits

  • #18747


    jb
    Participant

    @dickoy

    master chef na palan ika….tawi daw sa ibang recipe

  • #18687


    Bugs
    Participant

    oh hala, hilinga na ta maghihirilingan na su mga ukay sa US. hahaha:))

  • #18680


    2s2pdu
    Participant

    iyo? sain ka digdi chicago?

  • #18674


    pinay
    Participant

    sarah
    yaon ka palan igdi sa chicago, magpasyar ka sa harong mi ta lutuan ta ka ki umba. yaon man ako igdi sa chicago

  • #18669


    2s2pdu
    Participant

    nya su umba na pata aram mo ito manoy pano pagluto?

  • #18668


    2s2pdu
    Participant

    ngeks pag una ko makaktana nako ki tabagwang daiman palan pwede.

  • #18664


    Anonymous

    payt sana.garu wara man tabagwang digdi.ang kuhol digdi kadarakula.

  • #18659


    2s2pdu
    Participant

    nurse kapalan manoy..wow! maray kapa ako mapuon pasana mag klase ki nursing digdi chicago nagrant pasana kaya so scholarship ko sarong taon kaya bago ako nakapasar dipisilunon so exam…pero ok lang libre pano kaya gayod dinipisilan ninda abo malansi!he.he.

  • #18658


    2s2pdu
    Participant

    salamat sa recipe mo dickoy,paborito ko kaya iyan.saaga try ko kung ma copy picture ko.igwa ako sa computer abo ko kaito ta kataning ko kaya so ex ko.abo kuna maiiling ang pamandokon nya!he.he.

  • #18655


    Anonymous

    tinagoktok na tilapia
    3 medium size tilapia-taranggalon tabi an kaliskis,baakon an likod.
    5 kalamansi
    1 kutsarang asin
    1 niog-kabugon,dangan gataon.
    4 kamatis-giririson nin saraditon
    1 bawang-girirson man tabi
    1 luya-1″/1′,giririson man
    1 red/green bell pepper-giririson man
    2 siling halaba-girison man
    1 kutsara paminta durog(bako tabi su naka-tsongki)
    6 petchay-su darakula tabi na dahon ang pilion
    procedure:kuskuson ki asin dangan kalamansi juice su mga tilapia,saralakopn su mga nasambit na rekado apuera kan gata,siling halaba.ikaag su mga saralak na rekado sa tulak dangan likod kan tilapia.patoson ki dahon ng petchay.
    su mga natada na sinaralak na rekado,i-gisa sa taluasi(kawali).ibuhos ang gata.dai tabi pag-tonongan ang pag halo,hanggang sa magkalakaga na su gata.pagkakalakaga,ibuntog na su mga pinatos na tilapia.iluto ning 10-15 minutos.pwede man timplahan nin patis kung matabang.tudukon nin toothpick su sira para mahiling kun luto na.
    kung luto na,karaonan portion na tabi!!!!!

    6 petchay-pilion tabi su darakula an

  • #17921


    Anonymous

    hayyyyy……
    miss na miss ko na ang ginataang natong!

    sa december pa pag-puli ko makakanamit utro! grrrrrrr!

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)

You must be logged in to reply to this topic.