This topic contains 6 replies, has 4 voices, and was last updated by hamdulila 12 years, 2 months ago.
-
AuthorPosts
-
March 24, 2011 at 11:02 AM #146279
Masiramonnnnnnnnn
-
November 13, 2010 at 5:12 AM #143322
@ GARDO
Salamat sa recipe mo mahidap kasi pag dae tata-o mag luto dae aram ang mga sangkap..Salamat pag simbag mo -
November 12, 2010 at 10:11 PM #143317
Ah…..ang apod palan tabi kaiyan na dahon sa banwa nyamo ay
arok kaini yan pag at pag luto na ay
sa mga gustong gawing pulutan paala-ala lang ho na ipinagbabawal ang paggamit ng alternative na o kaya ay o kaya ay sa step 1 -
November 12, 2010 at 1:28 PM #143308
PA HELP lang, medyo hindi ko nasundan itong pagluto ng tinulmok kasi pagkatapos ng sili at asin di ko isip kong ano itong sunod para pabango luto,ang dahon niya kasi eh para oregano..ano po kaya ito…..dahon na ito…thanks
-
November 9, 2010 at 6:59 AM #143257
@Gardo, Salamat po sa simbag na poste nindo, ma-imahinasyon man ini ta may mga retrato pa!
-
November 9, 2010 at 3:48 AM #143256
Sisay po an nakaromdom na magluto kaini?
Ang tawag sa lugar namin ng putahing ito ay kinagang…..Mga dapat gawin o preparasyon:
1. Dikdikin ang ng pino, pwede ring alternative ang
2. magkudkod ng
3. Mas masarap pag maanghang kaya magdikdik ng
4. Timplahan ng kaunting
5. Para mabango lagyan ng
6. Paghalo haluin at ibalot sa
7. isalang sa
8. lagyan ng
9. at dahan dahan para di masunog
Kainan Na! -
November 5, 2010 at 7:58 AM #143185
Sisay po an nakaromdom na magluto kaini? Naromdoman ko na ini linuluto kan sakong ina kun pakatapos pa sana an pag-agi kan bagyo ta kadakol na lumbod na nuyog an nata’ta(fallen young coconuts). An mga lumbod na nuyog kinukudkud (grate) asin minimisla sa tinulmok(pounded) na pasayan, tinitimplahan ki asin, bawang asin sibuyas(green onions). Pakatapos imislang maray, pinapatos an mga diit na kantidad sa dahon nin batag. Linuluto sa kalderong may tubig(tamang kantidad sana para dae masulo an sa erarom kan kaldero). Masiram asin kolor nin rosa ini pag naluto na dahil sa mga tinulmok na pasayan.Salamat po.
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.