This topic contains 108 replies, has 28 voices, and was last updated by Wilz 13 years, 3 months ago.
-
AuthorPosts
-
October 3, 2009 at 11:18 PM #125811
i see. sobra man palan idtong hagad kong 20%. bay sana, ta pasyaran mi ika….. and ba-ad ngane, an sunod na pag hirilingan, guibohon dyan sa lugar mo. Ne Going, hahahahaha, ma pierde man san si Wilson…..(oks na oks yadtong 15% discount) aw isud, nag langoy langoy ka palan didto sa Manila zoo last week.
sana ayo kurakding na ayo pisog nin percoles, tabos an ba’ngot tinapa, o kaya deep fried carpa ( su meat sana, apuera su dugi…) how i wish, dakul pa ang tabios dyan sa Buhi sagkud su salag san carpa, ma lang siram lutuon sa amarigosong naga lana-lana.
would be more than happy to recommend your place. -
October 3, 2009 at 11:16 PM #125810
Anonymoussayang noi willy ta ngana ka pa sana nagpost. diyan ako sa manila nung bagyo. :)) nagseminar kaya ako sa DLSU ning 2 days- sept. 25-26 pero sunday na gabi na ako nakauli sa legazpi ta baha na baga sa dalan. adun naman ako diyan nganang bulan kaya ihanda mo na tabi su 20% na discount sabi ni pai caloy. hahaha! matindi si pai caloy dai pigaprub su 15% discount mo noi willy. hmmm…siram sana diyan magkaun. hehehe!
-
October 3, 2009 at 10:55 PM #125808
@ manoy caloy…
wala pong service charge manoy:) hehehehe..dangan barato mansana mga pagkaon digdi, range 70-90 lang…:) -
October 3, 2009 at 10:32 PM #125807
15% is small, hahahahaha. make it 20% for gobicol members, but your service charge remains. (???) with all the bicolanos from all over, your place will always be full to the brim.do you do deliveries? take-out orders?congratulations on your business venture!
-
October 3, 2009 at 10:18 PM #125804
Maray na aldaw po sa gabos, pasenysa na po sa gabos, ngana sana ako nakareply….Amu, aprob sakuya su vip card san mga taga gobicol…:) Kitang mga bikolnon ang mgatarabangan para pa uswagon ta ang sadiri tang daga:)…Mga manoy manay, muya ko man mag ka id san gobicol, igwa na?
noy Mikey, mga manoy at manay, mauurag na magluto ang kusinero ko, pigturan ko sinda gabos, pigtyagaan ko na maturan, ta wara man mga trabaho sa bicol, kaya ngana nakatabang na sinda sa mga pamilya ninda sa bikol…Ako po nag imbento gabos na menu, naturuan kaya ako san mga lolo dangan lola ko didi sa Camalig na magluto ning masiram na Bikol authentic foods…lalo na su teknik sa pagluto ng laing, na dai pagpara bukagon ta maga gatol, kina su pag halo sa gata ta maga kurta, yan ang mga teknik…(ngunyan na aldaw magaluto ako dd ng Dinuguang Bikol, liempo danga kasim gamit ko, dakul natuk, pigtutongan ko nganay su natuk tabing maurag ang aroma kina masiramon, byu naga ngaralas ang mga bukon bikolano ta sabi ninda, panu ta daw mga bikolano naimbento ang arug sading mga lutuon…hehehehe:) uragon ang bikolnon talaga!
su bayokbok, wara pa ako nagibo, pero plano ku gibun su bugas lang, dipisil cguro ang mais…:)
@ noyjim, laing mansana ang gulay ko dd..wara pa pinalusag, kina su pinangat, cguro pag dakol an ang demand. maga stock ako dd, mag pa deliver na lang ako git sa Camalig, mas ok kaya pag dito na git, mas masiram, kina luto pa sa kahoy, kaya pwerte…:) su delivery noy, didi man sana sa poblacion makati, (naga lakaw mansana ang naga deliver)
Dakulon na ang mga Uragon na naga kaon digdi, kadakulan, naga adal sa Ateneo Law School, mga taga Naga,Camsur,Pili,Albay, Sorsogon at dakulon pang iba na taga Bikol, Kaya Ogmahon talga ako ta lalo nang dadakol pa lalo ang mga amigo dangan amiga ko dahil dd sa gobicol…:)
Ogmahon talga ta , kapon pa sana ako nag register sa site na yadi, kina ka welcome ko ng maray, Mabalos sa Gabos, dangan sa nag gibo sading site, usad kang certified Oragon….dapat kang lutuan ng sarong masiramon na pagkaong bikol (Adobadong native na manok para sau):)
Sana po may id taung mga taga gobicol at sana may eyeball din para sa Christmas party o mga gatherings pa(sudgestion lang po,,,salamat::))
P.S.
Dawa wara ngunay id, basta pigsabi na taga gobicol may 15% discount(sa total bill)……..ok na po ba yun?:) -
October 3, 2009 at 10:13 PM #125803
dawa sain na lugar.. mapa greenbelt man o glorieta.. basta maharangon (sili) na panira… bicol yan.
miss ko na ang natong, pinangat, kinunot… -
October 3, 2009 at 8:56 PM #125798
O! Nakapila na baga digdi so mga parakaon! Aber daw ta makikaon man ako kan bayokbok. Haluyon na ako kayni dae nakatana. Ano tabi ini Manoy Wils? mais o bagas? Igwa man tabi digdi ning pinakulaw na lipatang dangan linatik na bolinao na grabeng lada! Aray ko! Ngaran pa sana nagaraso na an talinga ko hihihi~
Kmusta po ang gabos. Masiramon ang karaonan. PIZ PO! -
October 3, 2009 at 8:18 PM #125797
Anonymous@manoy mikey, korekness… dapat may free extra rice/bottomless:D
@manay majee, gobicol VIP ID/Card. Sana 50% discount…
kun wara su i-discount i-ugas ko na sana nin plato para may discount man giraray… -
October 3, 2009 at 6:48 PM #125794
dapat may id kitang gobicol para pag kaon kay manoy wilz may discount
-
October 3, 2009 at 7:01 AM #125778
pwede tabing mag order nin pinalu’sagbuda pinangat?
may home delivery tabi kamo manoy wilz?sa mandaluyong city man sana. -
October 3, 2009 at 6:46 AM #125777
Anonymousano po ang pinaka-specialty nindo buda top selling na pagkaon?
mr. wilz can i have a request, pede ba ung laing na igwa man pagi? -
October 3, 2009 at 5:19 AM #125769
noy ralph, noy mikey, noy frank, baysana ta maga gibo ako ng usad na menu, su kalunggay na ayu pagi, kina butangan ko ng gulping lada….pinakru, pwerte yan, su batag na ilaw, ayu natuk kina asin, pwerte! hehehhehe…baysana, pag urusipan ta nasana ang discount and freebies pag didi na kamu, hehehe…Naogma ako ta nakuan ko yading site na yadi, kagayon, ayu na ako mga amigong online na mga Uragon pa…:) Haloy na ako parahanap ng arug sading community, atleast nawawara ang kamunduan lalo na pag nag iristorya na ning manungod sa namumootan tang daga na Bikol…hehheeheKiritaan kita dd:)
-
October 3, 2009 at 12:41 AM #125753
Maurag yan Manoy Wilson na ginibo mo. Masiram talaga ang authentic na pagkakan nin Bicol kaya dapat talaga maging visible ang Resto mo sa mga Bicolano na yaun d’yan sa Manila. At siempre pwedi tayong mag-hatak ng mga tropa natin para matan’an man ninda ang mga pagkakan nin mga uragon. Like Nonoyfrank suggested, kung pwedi idagdag sa putahe su Kinunot na Page o kaya Pating. Lang siram baga kan kinunot, minsan na feature ito sa TFC, I think yung isang sadit na Karenderya sa Bulan, Sorsogon. Anyway, goodluck tabi sa’imo. I’m will certainly visit your place. Pero dapat igwang discount ang mga taga gobicol. . Also posted your Resto Info sa mga forum na tambayan din ng mga kapwa ta bicolano.Na feature tabi ang resto mo digdi:http://www.ourawesomeplanet.com/awesome/2008/12/topmealsfoodhau.html
-
October 2, 2009 at 10:06 PM #125749
cool palan ang place mo noy wilz ah..may nahiling pa kong celebrities sa mga pix nindo. bayae sana tabi noy ta minsan dayuhon mi ika dyan. luto ka ning pinakro mirindalan
-
October 2, 2009 at 8:56 PM #125748
noy frank, ok su mga pigsabi mong pagkaun, ang pwerte dito su kurakding, hehhehe…ang pigaserve ko dd su madali lang na ingredients na makukua didi sa manila, ta su iba, dipisilon, sa bikol pa makua, arug sang kurakding, lubi-lubi, islang,kina napangisi ako sa tulang pili, suwa ka nayteb talga, hehehehe….try ko mag gibo dd ning bayokbok….:)
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.